Show simple item record

dc.contributor.authorGarmendia, María Carlota [Período 1892 a 1900]
dc.date.accessioned2020-10-03T18:55:52Z
dc.date.available2020-10-03T18:55:52Z
dc.date.issued1943es_ES
dc.identifier.urihttp://repositorio.ulcb.edu.pe/handle/ULCB/506
dc.description.abstractReceta extraída del cuaderno de recetas perteneciente a Carlota Oliart de Ocampo escrito en Lima – Perú el 30 de enero de 1943.es_ES
dc.formatapplication/pdfes_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherUniversidad Le Cordon Bleues_ES
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES
dc.rightsAttribution 4.0 Internationales_ES
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by/4.0/es_ES
dc.subjectPreparación de alimentoses_ES
dc.subjectAlmíbares_ES
dc.subjectAlmidón de trigoes_ES
dc.subjectLechees_ES
dc.titleTorreznos de almidónes_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/otheres_ES
dc.subject.ocdehttps://purl.org/pe-repo/ocde/ford#2.11.01es_ES


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

info:eu-repo/semantics/openAccess
Except where otherwise noted, this item's license is described as info:eu-repo/semantics/openAccess